Resonantie techniek

Resonantie Techniek maakt mogelijk dat alle leven in optimale trilling komt met zijn ge- zonde eigenschappen.
Hooijer Resonantie Techniek gaat er vanuit dat alles met elkaar verbonden is via de Morphogenetische velden.
Opbouwende krachten worden optimaal de kans gegeven/gestimuleerd en de verstorende krachten helder en zuiver opgelost/ omgepoold.

Via resonantie techniek zijn plagen zeer effectief en zonder belastende bestrijdingsmiddelen goed te behandelen. Niet alleen word de plaag aangepakt, ook de bomen/dieren worden door deze techniek versterkt. Zie het als uw immuunsysteem: als dat zwak is komt er ook griep of andere ziekten op uw pad. Door nu de bomen/dieren weerbaarder te maken krijgen de plagen minder/geen houvast.
Resonantie techniek (radionica) gaat uit van de kwantum mechanica. Dit is een wetenschappelijk bewezen techniek.  Deze Techniek heeft al decennia lang zeer goede resultaten laten zien met een  grote schare zeer tevreden klanten, mede door de lage kosten! ( Testemonials! )

Tegenwoordig noemt men radionica ook wel instrumentele biocommunicatie, communicatie met het morphogenetisch veld door middel van instrumenten, o.a. de Natuurlijke Resonantie Generator
Lynn McTaggert heeft hier mooie boeken over geschreven en de nodige experimenten staan hier ook in beschreven.

Zonder teveel in details te treden kunt u zich misschien voorstellen dat als alle materie eigenlijk gewoon een vorm van energie is deze ook te beïnvloeden is. Dat is de basis voor Resonantie Techniek.

Hooijer Resonantie Techniek lost heel gericht problemen op in het bedrijfsleven die vooralsnog te maken hebben met de levende bezielde wereld zoals de natuur, bomen, dierhouderij en tuinderijen. Via een combinatie van radionica en/of begeleiding van de beheerders word een specifiek probleem op een unieke en krachtige manier aangepakt.
Resonantie Techniek heeft hoofdzakelijk 2 sporen:
1- Bestrijding ziekten en plagen
2 -Vitalisering van systemen

Projecten ondersteund met Resonantie Techniek zijn o.a.:
Woonhuizen
Natuurgebieden
Agrarische bedrijven
Commerciele bedrijven
Processierups bestrijding

Planten en kruidenkwekers
Luis in kippenstallen of kassen
Zieke en belaste kinderen en volwassenen
Wintervlinderbestrijding op fruitbomenperceel

De mogelijkheden zijn zeer divers, denk aan overlast in bv. kassen en veestallen van luis of vogels, resistente bacteriën in ziekenhuizen, wijngaarden, emelten in uw grasvelden enz.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op!         Contact