Ervaringen

Testemonials

Hoi Theo,

Bijzonder om te horen, en te zien, dat er ook poorten zijn waardoor negatieve energie binnenkomt. Het was enorm voelbaar toen je deze op een zo vredige manier sloot. De rust is weer gekeerd in ons huis!

Wow Theo,

Zoals je de manege opgeschoond heb van oude en slechte energie is in 1 woord geweldig, de paarden en cursisten voelen zich blij en een met elkaar! Wat je ook in het bos gedaan heb is geweldig, mensen vertellen nu hoe fijn het is in het bos, daar waar voorheen stress en donkerte de hoofdtoon voerde. Je bent een Sjamaan met een lecherantenne!

Hoi Theo

Nadat je de kristallen hebt ingegraven is de boerderij en de energie hier echt super goed!

Hallo Theo,

Nogmaals heel hartelijk bedankt dat je ons huis/woonkamer gereinigd hebt. Het verschil met vorig jaar is nog sterker omdat de privéomstandigheden met vorig jaar anders zijn. Transformatieprocessen die gaande zijn…

Al snel voelde de woonkamer zoveel lichter, net of werd hij groter, zachter en luchtiger.

De positieve energie stroomt weer en geeft weer nieuwe energie!

In plaats van alle negatieve nieuws, lees ik nu van en over Christina von Dreien, wat een verademing, zo bijzonder…

Dank je wel voor het mooie werk dat je doet en je inspirerende persoonlijkheid.

Warme groet, M

 

Hallo,

Sinds jou bezoek en de installatie van de Ohrb Woning Harmoniser is onze gezondheid er enorm op vooruit gegaan, bedankt voor je hulp.

gr M

Tjonge, nu weten we weer wat een rustig huis is, na jou bevindingen en aanpassingen is het echt ons thuis geworden, grote dank voor je expertise.

 

Hallo Theo,

Nadat jij onze woning vrij gemaakt heb van oude energieen is het weer rustig, ons zoontje vertelde dezelfde dag nog dat hij wel weer in zijn eigen bed wilde slapen en slaapt nu heerlijk. Fijn!!

 

Hoi Theo,

Wat wel opvallend is en helemaal geweldig, dat het bij M boven overal nu totaal anders voelt, zoals hij herhaaldelijk zegt! Hij merkte dat verschil al meteen toen je hier was geweest, voelt zich zóveel prettiger en wil je daar enorm voor bedanken!! 👍

 

Hallo Theo,

We zijn inmiddels een week verder en het is al zoveel rustiger.
We slapen allemaal erg goed. Vanochtend werden de kids pas 7.20 wakker:-)

 

Hallo Theo,

Wow, wat een verschil! Je hebt me weer helemaal blij gemaakt.
Ik kan het echt goed voelen. Alle plekken waar mijn pendel vanochtend nog negatief uitsloeg zijn nu goed! Zelfs op de hooizolder.
Dank je wel!

Hoi Theo,

Bedankt voor wat je gedaan hebt, ik had er nooit aan gedacht dat er zich nog een “overleden” persoon zich in ons huis zou kunnen bevinden en de boel verstieren. fijn hoe je dat opgelost hebt met alle aandacht en respect naar ons en de persoon toe.😇

Hgr H L

Hallo Theo,
Het is heel fijn om te weten en te voelen dat de entiteiten weg zijn! het was direct te voelen. ik kreeg altijd de kriebels op de 1e verdieping en zolder, dan liepen de rillingen over m’n rug. dan hield ik de hele nacht het lcht maar aan. het akelige gevoel is nu weg en niet meer terug gekomen. Dankjewel!

groetjes, Maria

Beste Theo,

Het effect van jouw werk is dat het rustiger word in huis. Alsof er een grote hindernis is weg genomen! Dat geeft innerlijk meer ruimte en rust.
Dankjewel,
gr T.M.

Hoi Theo,
Vorige week ben je bij mijn paardenwei geweest om te onstoren. Ik merk aan de paarden dat dit heel goed geweest is. Ze zijn zo rustig, vooral de leider van de kudde. Ook met het rijden
merk ik dit. Helemaal geweldig. Voor mij is het geslaagd ongeacht de leverbot.
Het feit dat ze nu beter in hun vel zitten is voor mij het belangrijkste.
Bedankt.
Groetjes, Anita

Hee Theo,

Bedankt voor de info. Ga me er eens lekker wat meer in verdiepen en lijntjes op sporen 🙂
En natuurlijk de paarden in de gaten houden wat ze ervan vinden. Gister weer naar de bioresonantie geweest voor m’n paard en de geopathie gaf ie aan als goed gecorrigeerd in z’n lichaam, dus dat is in ieder geval al erg leuk zo snel. Zal je nog laten weten hoe ze verder reageren.
Beste Theo,
Na 1 jaar lang last te hebben gehad van het gevoel dat iemand naar me keek in huis, we voetstappen hoorden op de trap, er koude windvlagen waren in de huiskamer en onze hal, deuren dichtklapten en de tv soms spontaan aan en uitging, de lampen in de keuken aan en uit gingen en er een slechte sfeer in huis was heb ik u gevraagd eens langs te komen. De kinderen durfden amper nog naar boven om te gaan slapen en er was behoorlijk veel ruzie in huis. Nadat u bij ons thuis een clearing heeft gedaan is de sfeer vele malen beter! het huis is ‘warmer’ en de koude windvlagen zijn verleden tijd.
De hond is inmiddels een stuk rustiger en blaft niet meer tegen iets ” onzichtbaars’.
Graag wil ik u bedanken voor deze clearing. Ik zou het mensen die twijfelen over het ‘onzichtbare’ willen aanraden! Het heeft voor ons een wereld van verschil gemaakt!
Met vriendelijke groet, Wanda

Hoi Theo,

Nogmaals heel erg bedankt dat je ons er van af hebt kunnen helpen!
Merk dat m’n jongste dochter (daar was het ook zo sterk) nu voor het eerst rustig slaapt!

Wat ontzettend leuk dat je dit allemaal naar me hebt gemaild! Ik ga het zeker allemaal bekijken en wie weet wat ik er allemaal uit kan halen.
Heel interessant dus zal er zeker veel van opsteken.
Ook hiervoor mijn hartelijk dank.
Als er vragen zijn hoor je het van me.
Vriendelijke groet van M W

Hallo Theo,

Woensdag zijn R en Ik bij de Biologische kaskweker geweest. De kruiden staan er goed bij. Zelfs was er in de krulpeterselie geen valse meeldauw te ontdekken. Ik heb in proeven nog nooit meegemaakt dat valse meeldauw verdwijnt als het er eenmaal inzit ( zonder de zware chemische middelen die de biologische kruideteelt niet gebruikt ). In de kas was er zo gauw ook geen witte vlieg en Cicade te vinden. Hulde!
Het gaat helemaal de goede kant op.
Met vriendelijke groet,
J

Hoi Theo,

Graag wil ik onze bevindingen rapporteren aangaande de inzet van radionica ter bestrijding van wintervlinder in onze boomgaarden.

Op 22-4-2011 is Theo gestart met de radionica. (een dag daarvoor heb ik wat rupsen en een perceelfoto opgestuurd)
De wintervlinder was toen al volop aanwezig op het perceel. De eieren van de rupsen waren op de 22eal volop uitgekomen en de veel jonge rupsen begonnen aan de kaalslag van ons perceel. Al 2-3 jaar hebben we erg last van de wintervlinder. In mei zijn bij ons dan alle fruitbomen kaal door de vraat. Het ziet er dan troosteloos en grijs uit, midden in de lente. Geen blad en vruchtbeginsel wordt gespaard.
Dit jaar wilde we het effect van radionica eens uitproberen.

De eerste weken leken de rupsen geen last van de radionische trilling te hebben welke Theo uitzond. Tot mijn vriend 3 weken na de inzet van radionica tegen mij zei: dat is toevallig, in deze boom zit geen rups. Ik zei: het effect van radionica? Mijn vriend zei: nee denk het niet. Ter controle hebben we toch enkele boomtoppen nagekeken, een enkele kleine rups was per top aanwezig. Dat waren we niet gewend! Voorheen waren het honderden rupsen die over en door elkaar heen kropen op zoek naar eten.
Diezelfde avond ontving ik een berichtje van Theo dat hij de waarden van het perceel flink vooruit zag gaan. Hij vroeg of er veranderingen te zien waren. Wonderlijk, want het klopte helemaal wat Theo aan de waarden zag.

In het komende jaar willen we de effect van de radionica bekijken: hebben de rupsen zich verpopt en leggen ze komende winter weer eieren etc.?
Tevens denken we dat het goed is om de behandeling van radionica eerder te starten, dus al zenden wanneer de rupsen nog niet actief zijn.
Verder kunnen we melden dat de singel met eiken naast ons na de vraat in de fruitbomen werd aangetast door de wintervlinder, ook bijna kaal. Terwijl de eiken die tussen onze percelen stonden en dus ook met radionica behandeld werden, volop in groot groen blad stonden.
We zijn benieuwd maar het resultaat van dit jaar mag er zijn!
Bedankt Theo!
N.N.

Beste theo,
In de afgelopen 4 maanden heb ik slapeloosheid ervaren met het wakker worden om 0030,0130,0245,0345,0400,0500.
Vanacht heb ik doorgeslapen van 2200 tot 0610 met ook nog eens het feit dat ik mijn televisie op een zender heb laten aan staan. Het mag duidelijk wezen dat de stekkers en mijn gouden lamp op mijn nachtkastje mij uit mijn slaap hebben gehouden. Ik heb er veel tijd, energie, geld aan moeten besteden maar dan heb je ook wat. Ik wil je enorm bedanken voor je hulp.
Nu kan ik verder met mijn leven
M

Hallo Theo,

Gisteravond was ik niet thuis op dat moment.

Verder leefde ik in de veronderstelling dat je het waarschijnlijk niet in het weekend zou doen. daarmee wil ik zeggen ik had een open mind…..(nou ja..)
Vanmorgen ervaarde ik meer helderheid in de slaapkamer en ik heb sinds tijden weer eens de hele nacht door geslapen.
Er is een soort “rust” en ik had ineens de behoefte om de afvoerputjes van wastafelavoer ea….schoon te maken. Nou doe ik het direkt als ik dat soort dingen bedenk, (zo vaak doe ik het nu ook weer niet….)) omdat ik het anders mogelijk moet doen als die verstopt zitten. (lang haar familie perikelen). En zin kan ik er niet willekeurig voor maken om het te doen, maar nu ging het als …..vanzelf..

En toen las ik je berichtje. Nou….

Ik ben aan de slag gegaan en constateer dat de energie in het huis stroomt…… en in het huisje meet ik nog een blokkade geen neg. entiteit. Dus al met al Theo, wonderlijk…….
in het verleden, kon ik bepaalde energieën die ik tegenkwam wel “verwijderen”, maar met deze kon ik niets.
Dus ja ik laat je de ontwikkelingen weten
Dank!
R

Hoi Theo,
Ik heb wel het gevoel dat de ontstoring in E mij veel goed doet. Voel me best fitter, niet meer duizelig en soms een perfecte bloeddruk.
Ook K vindt het veel prettiger en de hooggevoelige patiënten merken ook verschil.
Ben er dus nog steeds heel blij mee.
M